onsdag 28. september 2011

Lekter og isolasjon

IMG_0092.JPG

Då eg kom inn i huset i dag, var romma i 2. etasje delt inn, og det var mogeleg førestille seg veggane utanpå skjelettet. Det er vel ikkje like interessant for andre å sjå stendrar og isolasjon, men for oss er det store steg framover. Det er to år sidan arkitekten starta på dei fyrste skissene, og no er det ikkje lenge att før vi kan bu der.

  IMG_0091.JPG

Dette skal det bli vaksensoverom, og dette var det fyrste rommet som var ferdig plasta og lekta ut. Det er nemleg fagprøva til læringen på bygget. Han sto, så her reknar vi med å sove godt etter kvart.

 IMG_0093.JPG

Badet ligg vegg i vegg med soverommet og under vindauget får vi badekar. Det har stått på ønskjelista lenge, men vi har aldri hatt stort nok bad før. Det er komande gjestar som allereie har tinga seg plass i badekaret, så dette gler vi oss til.

  IMG_0096.JPG

I 1. etasje er det ikkje like lett å finne romkjensla, men her vert det kjøken. Dei som ser godt etter til venstre ser at røret til sentralstøvsugaren er på plass. Over helga slepp elektrikar og rørleggar og slikt til så no er det meste planlagt...trur vi...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar