mandag 10. mai 2010

Kjøkenplanlegging


No er det på tide med litt detaljplanlegging av kjøkenet. Grunnplanen er ferdig planlagt, men kvar skal det vere skuffer og kvar skal dei tome plastposane bu? Det gløymte vi å planlegge då vi bygde kjøken sist.

Nokon som har gode tips?

2 kommentarer:

  1. Hei igjen. Jeg mener stadig noe om ditt nye hus, men du har jo bedt om det :-) Vi hadde nylig ei skufferydding hjemme på kjøkkenet, og etterpå var både gubben og jeg enige om at det er lurere med flere lave skuffer enn noen få høye når det dreier seg om sleiver og kjevler os slikt. I de dype skuffene blir det bare liggende i hauger (slik som hos oss!!!) og ser rotete og trasig ut. På hytta har vi stort sett bare skuffer under benken og er kjempefornøyd. Skuffer både til matvarer, bestikk og gryter. Når det gjelder plastposer, så bor de i ei rektangulær pappeske som er helt tett bortsett fra et rundt hull oppe på kortsida. Hullet passer til ei hand som kan legge in poser og fiske ut poser. Posene MÅ brettes først. Størrelsen på eska er som ei halv kopipapireske. Etterhvert som jeg har blitt flinkere til å bruke handlenett i stoff, ser jeg jo at det er slutt på at eska mi er overfylt av poser. Hilsen U9

    SvarSlett
  2. Hei!

    Det kan aldri bli for mange skuffer...jeg har 20 i kjøkkenøya, og fem i tillegg....og skulle gjerne hatt fler...(kjøkkenet er fra Hjelle snikkerverksted på Holmøyane, vi har kjøpt 5 kjøkken og tre bad fra dem og er kjempefornøyd.)
    Plastposene bor i en posepose på veggen. Sjølsydd av dongeri og blomstrete stoff. Ikke direkte stilrent, men passelig kræsj;-)

    SvarSlett