mandag 19. april 2010

Då var bloggen opna for alle


No er husbloggen opna slik at fleire kan følgje prosessen. Vi kjem til å legge ut oppdateringar med ujamne mellomrom. Noko vert harde fakta, og andre gongar meir lause tankar eller lampeønskjer.

Det er nok ei stund til vi kan flytte inn i noko som liknar fotomontasjen over. den lug forrsten litt. Huset vert nok litt større.

De må gjerne kommentere. Vi har aldri bygd hus før og treng innspel. Har du husbyggeblogg sjølv er vi interessert i å sjå kva andre gjer.

3 kommentarer:

  1. Så spennende med nytt hus. Da vil dere ikke ha fritidsproblemer det nærmeste året, tenker jeg. Jeg ser av lista deres at bokhyller er viktig. Noe av det jeg ergrer meg mest over ved moderne møbler er at det man velger å markedsføre som bokhyller som regel er minimum 35 cm. dype. Ei gjennomsnittlig bok er 16 - 17 cm. dyp. Det sier seg selv at kjøpehyller tar svært mye plass i forhold til hva man har bruk for. Derfor anbefaler jeg dere å få laga bokhyller etter mål. Da vil dere får en brukervennlig plass til bøkene, og så får "krushundan" bo et annet sted :-)

    SvarSlett
  2. Dette blir morsomt å følge med på:0) Lykke til. Vi kommer nok gjerne og tar en titt når huset står der...Marit

    SvarSlett
  3. Dette er ikkje eit Block Watne hus...

    SvarSlett